2011. november 21., hétfő

Anse Spagetti

Hozzávalók:
Bors,só,
2 evőkanálnyi sűrített paradicsom
250 g darált marhahús
5 db paradicsom
3 evőkanál ketchup
Olívaolaj
1 fej vöröshagyma


Elkészítés:
A hagymát és a paradicsomot apró darabokra vágjuk. Olajban megdinsztelem az apróra vágott vörös hagymát. Amikor üveges a hagyma bele teszem az apróra vágott paradicsomot. Tovább főzzük addig amíg szét nem málik a paradicsom benne. Aztán bele teszem a húst és sózom, borsozom. Majd végül 3 evőkanál ketchupot és 2 evőkanál sűrített paradicsomot teszek bele.

Sztori: Valami mást szerettem volna a terítékre olyasmit amit eltér a megszokottól. Így jött, hogy csinálok Spagettit, de valahogy az én hűn szeretett ízvilágomat akartam bele vinni a dologba. Így találtam ki ezt a Spagettit. Tehát saját szerzemény. Kicsit engem emlékeztet a Lamachun tetején lévő hús izére amit egyébként is imádunk a párommal. Remélem mindenkinek nagyon ízleni fog aki elkészíti. A tetejére sajtot reszeltem. A tésztára olívaolajat öntöttem egy picit így nem állt össze.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése